# Primul – Despre blog

Posted on

Am decis în sfârşit să scriu! Adevărul este că mă chinui de luni de zile să încep să scriu ceva pe blog, dar mereu amân, găsind o scuză. Aseară aveam de gând să scriu articolul ăsta, dar m-am împiedicat de două pahare de vin şi articolul a rămas la stadiul de idee. Exact ce v-am zis … Scuze … Azi e ziua cea mare !

De ce blogging?

Sincer să fiu am decis să fac treaba asta din dorința de a progresa. Mereu mi-a fost frică să îmi exprim ideile şi părerile în faţa unei mulţimi raportându-mă la faptul că ceea ce susțin va crea un feedback negativ. Cred că a venit timpul să las în spate frica şi să mă concentrez pe lucrurile care contează cu adevărat pentru mine. De ce în scris? 

Ei bine, treaba asta ține de ceea ce vreau să construiesc. În ziua de astăzi, informația este prezentă in tot felul de forme. Din păcate, nu tot ce e nou e neapărat mai bun. Vloggingul e la mare modă acum datorită accesibilității, dar acesta are și părți negative. Există o foame imensă pentru content. Devorăm orice forma de content prezent pe Youtube, iar această foame, presează creatorii sa producă mult și prost. Și așa revenim la ideea principală. Interesul meu nu este acela de a avea o audientă imensă, în schimb aș prefera o audiență fidela. Oameni orientați spre autoeducare și totodată, dornici de a se implica in proiecte. #ihaveadream

Tema:

Aici se discută IDEI și EXPERIENȚE. Nu am niciun interes pentru mainstream, gossips și alte lucruri de genul ăsta. Vom dezbate împreună, experiențe sau gânduri și vom încerca pe cât posibil să tragem niște concluzii relevante. Când am cumpărat domeniul, am fost întrebat despre ce voi scrie…

Ei bine, voi scrie despre tot ce consider interesant. Mi-am propus să urmăresc tot timpul satisfacția mea și a cititorilor mei, iar dacă in acest proces voi reuși vreo monetizare, va fi un bonus. Nici nu mă gândesc la faptul că o să mă îmbogățesc din treaba asta, dar sunt sigur că voi întâlni o grămadă de oameni interesanți. #meetinggreatpeople  

Misiunea & Viziunea:

Am creat acest blog cu scopul de a deservi propriei mele educări, fiind mânat de dorința continuă de a învăța. După cum am precizat anterior, misiunea mea este aceea de a învăța și de a răspândi ce am învățat.

Legat de viziune, aş vrea să mă gândesc la locul ăsta ca la o comunitate de prieteni, dispuşi să înveţe unii de la alţii. Dacă am învăţat ceva din aceşti 24 de ani de existență, este faptul că toţi oamenii pe care i-am întâlnit, au avut un oarecare aport la ceea ce sunt în momentul de faţă.

Ăsta e începutul unei lungi călătorii! Iar dacă o să decizi vreodată că aparții acestui loc, să știi ca mă bucur nespus! 

Dacă ai citit acest articol, aş vrea să ştii că apreciez şi îţi mulţumesc !

 

Semnat: Alex Flutur

 

 

Share this article!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *